Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı Lisansüstü Eğitim Oryantasyonu Gerçekleştirildi

Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı bünyesinde yer alan lisansüstü programlara 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’nda kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı 08.10.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen tanışma toplantısıyla yeni kayıtlı öğrenciler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı bünyesinde görev yapmakta olan akademisyenleri yakından tanıma, akademik çalışmaları hakkında fikir sahibi olma ve karşılıklı olarak fikir alışverişi gerçekleştirme olanağı buldular.

Uygulanacak eğitim programı hakkında bilgilerin de aktarıldığı çevrim içi etkinlikte, açılış konuşmasını yapan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ümit ARKLAN, Anabilim Dalı, eğitim-öğretim ve derslerin işlenişi hakkında genel bilgiler verdi. Ardından söz alan Anabilim Dalı öğretim üyelerinin öğrencilere akademik gelişimleri üzerine tavsiyelerde de bulunduğu toplantı, SDÜ ailesine yeni katılan öğrencilerin kısa sunumları ile kendilerini tanıtmalarına müteakip soru ve yanıt kısmıyla devam etti. Öğretim üyeleri ve öğrenciler arasında karşılıklı fikir alışverişi ile sürdürülen toplantı dilek ve öneriler ile sonlandırıldı.

Yayın Tarihi: 09.10.2020
Yayınlayan: İletişim Fakültesi